Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

ΜΑΤΙΑ ΓΑΤΑΣ


Dear Mr Mayor.. Εκ μέρους όλων των γατών των Θρακομακεδόνων σας εκφράζω την ευαρεσκειά μαςγια τα σκοτάδια της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ. Εγω και οι υπόλοιπες ψιψίνες, παρέα με τις φιλενάδες μας κουκουβάγιες και νυχτερίδες, έχουμε στήσει το βασιλειό μας εκεί, γιατί βρίσκουμε άφθονο κυνήγι ( βατράχια, ποντίκια, ψαράκια) .
Τα βράδια με φεγγάρι, ανεβαίνουμε στα κεραμίδια της έρημης και κλειστής ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ
και ξαπλωμένες νωχελικά , το απολαμβάνουμε να καθρεφτίζεται στα βρώμικα νερά της λιμνούλας. Ως εδώ όλα καλά . Είμαστε όμως πολύ ανήσυχες γιατί όλο και περισσότερες γάτες πέφτουν θύματα ασυνείδητων οδηγών, που τις νύχτες τρέχουν με χίλια στους δρόμους του Δήμου σας και το πρωί το φώς του ήλιου τις βρίσκει τουμπανιασμένες στα κράσπεδα, η χαλάκια στην ασφαλτο.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ Μ Α Τ Ι Α Γ Α Τ Α Σ που υποσχεθήκατε οτι θα βάζατε στις διασταυρώσεις για να γλιτώσουν οι Δημότες σας τα τρακαρίσματα και τον θόρυβο;
Που είναι, ΟΕΟ ,ΟΕΟ ; Δεν ξέρω τι σκεπτόσαστε για την ασφάλεια και την ησυχία των δημοτών σας, αυτοί όπως κι εσεις είναι άνθρωποι ενω εμεις γάτες .
Αν πάντως εξακολουθήσετε να αδιαφορείτε και να αθετείτε τις υποσχέσεις σας για τα ΜΑΤΙΑ ΓΑΤΑΣ, εγώ που ενδιαφέρομαι και ΜΕΡΙΜΝΩ για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των των ομοφύλων μου, θα θυμώσω πολύ .
Και ξέρετε εμείς οι γάτες όταν θυμώνουμε, αγριεύουμε και γρατζουνάμε άσχημα
(ρωτήστε και τον ΜΠΑΤΜΑΝ τι έπαθε που τα έβαλε μαζί μου) Αυτά πρός το παρόν.
ASTA LA VISTA Mr THEMIS
''CATWOMAN''

Δεν υπάρχουν σχόλια: