Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ

Θρακομακεδόνες 25 Ιουλίου 2008
Αριθμ. πρωτ . 37



Ο Σύλλογος ‘’ΜΕΡΙΜΝΑ’’ αρνείται να εμπλακεί σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και ίντριγκες με μέλη της προηγούμενης Διοίκησής του, αλλά και δεν αποδέχεται ψευδείς καταγγελίες εις βάρος των μελών της νέας του Διοίκησης, για δήθεν ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στα αδέσποτα ζώα της περιοχής των Θρακομακεδόνων.

Ο Σύλλογός μας λειτουργεί υπεύθυνα, αποτελούμενος από αγνούς και υπεύθυνους πολίτες, που έχουν φορτωθεί αρκετές υποθέσεις και προσπαθούν εθελοντικά ,φιλότιμα και καθαρά από ζωοφιλική και μόνο ευαισθησία, χωρίς οικονομική δυνατότητα , να προσφέρουν και να ανακουφίσουν – όσον αυτό είναι δυνατόν – τον Δήμο μας και τους Δημότες των Θρακομακεδόνων από το σοβαρό πρόβλημα των αδέσποτων ζώων.
Θέλουμε στο πλευρό μας και τον Δήμο των Θρακομακεδόνων και τους Δημότες της πόλης μας και πολύ περισσότερο όλα τα μέλη του Συλλόγου μας.
( καλούμε όλους τους πολίτες της πόλης μας να γίνουν μέλη μας ) .

Παρακαλούμε θερμά – εάν οι κυρίες της προηγούμενης Διοίκησης του Συλλόγου μας ,( που υπογράφουν σχετικό άρθρο στην εφημερίδα << ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ >> με ημερομηνία 16/7/2008 ),αρνούνται για τους δικούς τους λόγους να συνεργασθούν με το σύλλογό μας, ας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα αδέσποτα ζώα της περιοχής , όπως εκείνες επιθυμούν ,καθότι διακρίνονται για τη ζωοφιλία τους και ας αφήσουν τον Σύλλογο να κάμει το δικό του έργο για το καλό όλων και πάνω απ΄ όλα για το καλό των τετράποδων φίλων μας!!!!.

Ευχαριστούμε πολύ
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Συλλόγου ‘’ΜΕΡΙΜΝΑ’’

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέριμνα ... μόνο για σκύλους.... Ο σύλλογος δεν σέβεται κανέναν εκτός από τα αδέσποτα! Κατα την γνώμη μου έχει αποτύχει και πρέπει να διαλυθεί! Αισχος!!!!

Ανώνυμος είπε...

o\η ανωνυμος δεν μπορει να τυχη απαντησεως καθοτι δεν σέβεται κανέναν ούτε τον εαυτό του!

Ανώνυμος είπε...

Σύλλογος μέριμνα .... έχει αποτύχει! Είναι κοινό μυστικό. Δεν προσφέρει τίποτα μα τίποτα στην τοπική κοινωνία. Αραγε το έχουν αντιληφθεί αυτό οι συμπολίτες μας; Εδώ και τώρα πρέπει να διαλυθεί .

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο σύλλογος μέριμνα έχει αποδειχθεί ότι ενδιαφέρεται μόνο για την προβολή των μελών του. Ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτα! Τσαμπα τα χρήματα που παίρνει !

Ανώνυμος είπε...

Διαλύστε τον σύλλογο εδώ και τώρα!
Μόνο για προβολή κάποιων υπάρχει!!